Wie zegt dat je in de winter alleen binnen in de zetel mag zitten met een dekentje, een boek en een grote mok warme chocolademelk? Gezellig binnen cocoonen is fijn voor even, maar de winter duurt veel te lang om je de hele tijd op te sluiten in je woning. Ook voor je gezondheid is het beter om regelmatig buiten te komen. De gezonde buitenlucht is goed voor je algehele welzijn en elk klein beetje vitamine D dat je kunt meepikken, moet je te pakken krijgen. Om een winterdipje tegen te gaan, kan het ook een heel goed idee zijn om regelmatig met je vrienden, kennissen en familie af te spreken. Sociale contacten zorgen ervoor dat je je minder eenzaam voelt en dat je je beter kunt ontspannen.  Je kunt je gasten bovendien gemakkelijk buiten ontvangen. Hoe? Dat lees je hier!

Maak van je tuin een waar winterparadijs

In de winter ziet je tuin er gemakkelijk wat mistroostig uit. Kale bomen, vergeelde bladeren op je gras en grijze wolken zijn nu eenmaal geen echte feestaccessoires. Wil je graag mensen buiten ontvangen, moet je wat tegenhangers voor deze sfeersponzen voorzien. De stringlight van Weltevree is alvast een goede start. Dit Nederlandse merk ontwerpt tal van toffe accessoires om van je tuin een echt paradijs te maken, zowel in de zomer als in de winter. Hun lichtsnoer met mondgeblazen en gekleurde glazen lampenkappen zorgt in geen tijd voor een berg aan gezelligheid. In de collectie van Weltevree vind je ook aangename tuinstoelen die de winterse koude gemakkelijk kunnen trotseren en outdoor ovens die de echte buitenmens in jou naar boven kunnen halen. Door wat tafeltjes met lekkers, buitenkaarsen en warme dekentjes te voorzien, wordt jouw tuin in een handomdraai een waar winterparadijs waar het aangenaam vertoeven is.

Zorg voor gevulde magen

Hoe kun je je gasten nog meer tevreden stellen, dan door hen te voorzien van heerlijke hapjes en drankjes? Met een gevulde maag kan iedereen de gure koude met gemak aan, zeker wanneer het gezelschap goed is en de sfeer gezellig. Met een buitenkeuken maak je het jezelf gemakkelijk. Je hoeft niet de hele tijd van binnen naar buiten te lopen en je hebt alles bij de hand wat je nodig hebt. Je laat je outdoor keuken maken zoals jij het wenst. Je bepaalt zelf de grootte, het materiaal en de toestellen die er zeker niet in mogen ontbreken. Uiteraard zijn bepaalde opties echt onontbeerlijk. Denk hierbij maar aan een inductiekookplaat en een spoelbak. Maar ook een ingewerkte barbecue, een wijnkoeler en een ijskast kunnen eigenlijk niet in jouw buitenkeuken ontbreken. Door ook een trolley te voorzien, zorg je voor extra werkplek en kun je al je ingrediënten gemakkelijk van je huis naar je buitenkeuken vervoeren.