Door je huis en tuin in een warme en uitnodigende sfeer te hullen, kun je ervoor zorgen dat je je bij je thuis ook altijd thuis voelt. Die aangename atmosfeer creëer je met de juiste elementen in combinatie met een vleugje creativiteit. Hier lees je enkele tips waarmee je je huis en tuin kunt omtoveren in een heerlijke plek waar je kunt ontspannen en kunt genieten. 

Comfortabel cocoonen

Door je woonkamer te voorzien van een mooie, comfortabele en zachte fauteuil, kun je er niet anders dan ontspannen en er van de gezelligheid genieten. Welke zetel je mooi vindt, is natuurlijk jouw persoonlijke smaak. Kies vooral voor een fauteuil die vervaardigd is uit materialen en stoffen die comfortabel aanvoelen en die bij de stijl van je interieur passen. In de collectie van Linteloo meubels vind je vast een zitmeubel waar je blij van wordt. Deze meubelstukken zijn vervaardigd door verschillende internationale designers die comfort, gezelligheid en huiselijkheid hoog in het vaandel dragen. Dit maakt dat Linteloo meubels zich perfect lenen als eyecatcher voor je interieur, maar even goed als comfortabel zitmeubel waar je volledig in kunt ontspannen. Of wat dacht je van een eettafelsofa? Dit meubel combineert functionaliteit, ambacht en design. Deze modulaire collectie maakt van jouw diners een onvergetelijke ervaring. 

Genieten van het buitenleven

Ook in je tuin zijn comfortabele buitenmeubels essentieel om een ontspannen sfeer te kunnen verwezenlijken. Comfortabele loungebanken met zachte kussens, bijvoorbeeld, zijn het ideale uitgangspunt om te genieten van het buitenleven. Door te kiezen voor duurzame materialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden, blijven je tuinmeubels seizoen na seizoen mooi. Natuurlijk wil het oog ook wat. De designers van Weltevree meubels zijn met al deze aspecten aan de slag gegaan. Hun authentieke producten dragen bij aan een duurzame, inspirerende en sociale community. Alle Weltevree meubels roepen je terug naar de natuur en zorgen ervoor dat je zowel comfortabel als luxueus kunt genieten met al wie je lief is. 

Sfeervolle verlichting

Natuurlijk wil je ook ’s avonds kunnen genieten van een gezellige tuin. Sfeerverlichting is dan onontbeerlijk. Stringlights, lantaarns en tuinfakkels zorgen ervoor dat je een feeërieke sfeer in je tuin creëert. Plaats hiervoor lichtjes langs je tuinpaden, rondom je zithoeken en eventueel zelfs in je bomen. Ook buitenkaarsen dragen bij aan extra gezelligheid in je tuin.

Buiten koken 

Er is niets gezelligers dan op een mooie zomeravond buiten te koken en te eten. Met een outdooroven voeg je niet alleen een gezellig element toe aan je tuin of je terras, maar zorg je er ook voor dat in de open lucht kunt koken. Of je nu vlees wil grillen op je BBQ of een pizza wil bakken in je steenoven; je brengt er sowieso mensen mee samen en zorgt voor een onvergetelijke avond met een maaltijd onder de sterrenhemel. Het was nog nooit zo fijn om mooie herinneringen te maken!